top of page

Motoronderhoud

Is uw motor toe aan een servicebeurt? Geen zorgen, bij Doornbos kunt u met uw binnen- of buitenboordmotor terecht voor een servicebeurt. 

Naast servicebeurten verzorgen wij ook reparaties, revisies en het (her)inbouwen van motoren. Iedere werkzaamheid voeren wij uit met maatwerk en passie voor alle types bootmotor. 


Bij Jachthaven Doornbos bent u welkom voor zowel uw binnen- als uw buitenboordmotor. Wij beschikken over de juiste kennis en tools om uw motor weer piekfijn te laten lopen. 


Kleine beurt

Binnenboord: Olie, brandstoffilter, oliefilter, draaipunten smeren.

Buitenboord: Staartolie, olie, brandstoffilter, oliefilter, draaipunten smeren.


Grote beurt

Binnenboord: Kleine beurt + bougies, impeller, tandriem, carburateur reinigen, koeling.

Buitenboord: kleine beurt + bougies, impeller, tandriem, carburateur reinigen, koeling. *Prijs is afhankelijk van de grootte van de motor. 

Buitenboord

Binnenboord


Before

Problemen met uw motor komen altijd op een ongelegen moment, vooral wanneer deze optreden wanneer u lekker wilt ontspannen op het water. Pech onderweg is wel het laatste waar u op zit te wachten. Door bijtijds onderhoudswerkzaamheden en controles uit te voeren vermindert u de kans op storingen. Kleine reparaties en onderhoudsbeurten kunnen grote/duurdere reparaties voorkomen.


Wenst u direct een afspraak in te plannen neem dan contact op.


 

After

Jachthaven Doornbos

Herenweg 21 

3625AA Breukeleveen

Tel: 035 582 4654

Mail: info@jachthaven-doornbos.nl


bottom of page