top of page

Service en onderhoud

Om uw boot in goede staat te brengen en te behouden bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een servicebeurt, boegschroef of een complete refit. Wij doen het graag.Hierbij kunt u denkent aan: olie verversen, filters vervangen, etc.

Antifouling, poets/schoonmaakwerk, krimpfolie, motorservice, Boegschroef, technische controles, winterklaar maken van de boot. Voor onze motoronderhoud mogelijkheden, zie:

Antifouling

In onze werkplaats beschikken wij over genoeg materialen om uw onderschip (opnieuw) met antifouling te schilderen of krassen weg te werken. 

Service en reparaties​

Omdat wij niet merkgebonden zijn kunnen wij vrijwel alle boot- en motortypes van onderhoud en reparaties voorzien. Voor polyester-, las- of andere reparaties kunt u altijd bij ons terecht.

Onderhoud​

Wij kunnen u deskundig een onderhoudsbeurt op maat aanbieden, of het nu gaat om het lakken van een boot of een andere klus.

Boegschroef

Inbouwen van boegschroeven is mogelijk bij zowel gebruikte als nieuwe schepen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om schip van staal, hout of polyester en of u kiest voor een een klein of groot vermogen boegschroef.

Voor de boegschroeven kunt u kiezen tussen de de merken Sidepower en Vetus. Een boegschroef laten inbouwen is al mogelijk vanaf € 2950,- inclusief montage en materiaal.


Jachthaven Doornbos

Herenweg 21 

3625AA Breukeleveen

Tel: 035 582 4654

Mail: info@jachthaven-doornbos.nl


bottom of page